Overføring GS2022

Veiledning for overføring til GS2022

Du som var tatt opp til Gründerskolen 2021 (og for noen også 2020) og har meldt fra til oss at du er interessert i overføring til Gründerskolen 2022 må lese informasjonen under for hvordan benytte deg av muligheten til overføring.  

Du har fortsatt reservert plass på Gründerskolen 2022 hvis du ønsker den, men siden vi trenger oppdatert informasjon fra deg og en bekreftelse på at du ønsker overføring må du nå søke Gründerskolen 2022. Det er derimot en forenklet prosess for deg og du vil få plass.  

Ønsker du å benytte deg av din reserverte plass til den destinasjonen du var tatt opp til i 2021 følger du veiledningen under.  

MERK: Du må fullføre både 1 og 2 innen Gründerskolens søknadsfrist som er 15. Oktober 2021:  

  1. Søk i Søknadsweb ved UiO. Sett KUN opp destinasjonen du hadde plass til i 2021. Setter du opp en annen destinasjon må du følge informasjonen på våre nettsider, da søknaden din da må behandles på ordinær måte.  
     
  1. Fyll ut følgende nettskjema Nettskjema.  
    Fyll ut nettskjemaet med den informasjonen vi spør etter, men under intervjuspørsmålet velger du “Jeg har avtale om overføring fra GS2021” og der hvor vi ber deg laste opp motivasjonsbrev, CV og karakterutskrift laster du kun opp CV på 1 side, valgfritt språk. Vi skal ikke vurdere denne versjonen, den er kun for at søknaden din skal være fullstendig siden dette er et obligatorisk punkt i nettskjemaet.  

Informasjon og opptak etter 15. oktober 

Som nevnt tidligere har du reservert plass på Gründerskolen og skal ikke intervjues. Når vi er ferdige med søknadsbehandling og intervjuer av nye søkere så vil du, i likhet med nye søkere som får tilbud om plass, få tilsendt tilbudsbrev for Gründerskolen 2022.  

Datoene under er verdt å notere seg:

Publisering av opptak: Opptaket publiseres i Søknadsweb 22. november og du vil få e-post med tilbudsbrev samme dag. 

Svarfrist for alle søkere: Svarfrist for å takke ja/nei i Søknadsweb og returnere signert tilbudsbrev er 28. november. 

Etter at du har takket ja i Søknadsweb og returnert signert tilbudsbrev er det ikke mulig å trekke seg.  

Ta gjerne kontakt med oss på info@grunderskolen.no ved spørsmål!  

Om forfatteren
Gründerskolen

Legg igjen en kommentar

*