Font px innspill

Dette gjelder kun avsnitt. Overskrifter vil bli justert basert på hva vi velger som standard font px.

Slik har vi nå: Den neste delen skjer etter av vi har fått visumpapirene fra UCB til Norge og det er da du faktisk skal søke om visum ved å fylle ut en del skjemaer hos amerikanske myndigheter, betale gebyrer og til slutt ha intervju på den amerikanske ambassaden i Oslo.

Nytt alternativ 1: Den neste delen skjer etter av vi har fått visumpapirene fra UCB til Norge og det er da du faktisk skal søke om visum ved å fylle ut en del skjemaer hos amerikanske myndigheter, betale gebyrer og til slutt ha intervju på den amerikanske ambassaden i Oslo.

Nytt alternativ 2: Den neste delen skjer etter av vi har fått visumpapirene fra UCB til Norge og det er da du faktisk skal søke om visum ved å fylle ut en del skjemaer hos amerikanske myndigheter, betale gebyrer og til slutt ha intervju på den amerikanske ambassaden i Oslo.

Nytt alternativ 3: Den neste delen skjer etter av vi har fått visumpapirene fra UCB til Norge og det er da du faktisk skal søke om visum ved å fylle ut en del skjemaer hos amerikanske myndigheter, betale gebyrer og til slutt ha intervju på den amerikanske ambassaden i Oslo.

Nytt alternativ 4: Den neste delen skjer etter av vi har fått visumpapirene fra UCB til Norge og det er da du faktisk skal søke om visum ved å fylle ut en del skjemaer hos amerikanske myndigheter, betale gebyrer og til slutt ha intervju på den amerikanske ambassaden i Oslo.

Ny 5: Den neste delen skjer etter av vi har fått visumpapirene fra UCB til Norge og det er da du faktisk skal søke om visum ved å fylle ut en del skjemaer hos amerikanske myndigheter, betale gebyrer og til slutt ha intervju på den amerikanske ambassaden i Oslo.

Om forfatteren
Gründerskolen

Legg igjen en kommentar

*